narcom construct  
home despre noi intrebari si raspunsuri portofoliu lucrari cariere contact
 
 
 
 
 
 
 
      Tamplaria din PVC si aluminiu are numeroase avantaje cum ar fi: durabilitate in timp, confort termic si fonic sporit, intretinere usoara, etc. Avantajele oferite de SC Narcom Construct sunt calitatea si operativitatea lucrarilor, preturile mici, la care se adauga discounturile oferite in cazul comenzilor mari.
      Selectarea materialelelor si a componentelelor de calitate superioara, importarea acestora direct de la producatori si atentia deosebita acordata de specialistii nostri procesului de fabricatie, duc la indeplinirea conceptului de a oferi clientilor nostri produse de calitate si durabilitate foarte ridicata, la cele mai avantajoase preturi.
  tamplarie aluminiu pvc
 
tamplarie aluminiu pvc         Atunci cand renovati sau construiti o casa noua, alegerea ferestrelor potrivite este importanta. Tipul ferestrei care va fi folosit depinde de aspect si usurinta in folosire. In decizia de cumparare conteaza rama ferestrei si metoda de etanseizare. Alegerea materialului pentru rame depinde de factori ca: gusturi, buget, tipul cladirii, dar si de factorul ecologic.
      Ferestrele PVC ofera o protectie antifonica excelenta, iar combinate cu panourile potrivite, constituie printre cele mai bune ferestre izolatoare fonic.
 
      Usile Exterioare au functia de a oferi intimitate, dar adeseori functioneaza si ca element decorativ spre lumea exterioara. Dar unul dintre principalele functionalitati ale acestora este de a oferi securitate.
      Usile glisante permit o mai buna utilizare a spatiilor din casa. Aveti posibilitatea realizarii unui dulap inzidit, sau sa transformati debaraua intr-un spatiu cu acces deosebit. Usile glisante sunt usile utilizate pentru a se economisi spatiile necesare deschiderilor clasice. Usile glisante pentru interior pot fii din aluminiu fara bariera termica sau din pvc, pot avea oglinda, geam sau pal melaminat in diverse nuante , uni sau imitatie de lemn, asortate cu elementele de mobilier apropiate.
  tamplarie aluminiu pvc
 
  alumil gu-bks geze hormann lindab ramplast saint gobain schuzo