narcom construct  
home despre noi intrebari si raspunsuri portofoliu lucrari cariere contact
 
 
 
 
 
 
 
      Tot mai multe proiecte conduse de arhitecti tineri folosesc aceasta solutie pentru a tine pasul cu evolutia in domeniu si cu cerintele din ce in ce mai exigente in materie de design. Aplicarea peretelui cortina in orice proiect arhitectural modern se poate face acum datorita tehnologiei facile de a imbraca constructia chiar daca proiectul implica pe langa peretele cortina vertical clasic si planuri inclinate cu panta negativa sau pozitiva dar si acoperisuri (luminatoare si cupole).
      Oferim clientilor nostri produse de calitate si cu durabilitate ridicata folosind numai materiale si componente de calitate superioara pentru a asigura confortul dumneavostra.
  perete cortina
 
perete cortina         In general, pereti cortina, reprezinta denumirea uzuala pentru fatadele din sticla si aluminiu autoportante, o "haina" eleganta si accesibila pentru orice constructie. Pe langa aspectul estetic modern si excelentele proprietati fono- si termoizolante, structurile de tip "pereti cortina" faciliteaza iluminatul natural si ofera o larga panorama a privelistilor din exteriorul cladirii.
      Structurile de tip "pereti cortina" asigura o rezistenta sporita ansamblului si mari suprafete vitrate.
 
      Timpul de executie a amplasarii pentru pereti cortina este mic, iar intretinerea acestora este relativ ieftina si usoara. Structura se poate aplica pe planuri verticale, inclinate (cu panta pozitiva sau negativa), dar si pe acoperisuri (luminatoare si cupole).
      Peretii cortina sunt disponibili in toata gama de culori RAL. Pot fi combinati cu placari de material compozit - de tip BOND - ce confera un aspect modern, suprafete perfect plane si usor de intretinut.
      In functie de elementele vizibile din exterior, exista trei variante de pereti cortina: standard, semistructurali si structurali.
  perete cortina
 
  alumil gu-bks geze hormann lindab ramplast saint gobain schuzo