narcom construct  
home despre noi intrebari si raspunsuri portofoliu lucrari cariere contact
 
 
 
 
 
 
 
      SC Narcom Construct este o companie specializata in constructia de hale industriale oferind solutii complete in acest domeniu. Serviciile oferite de compania noastra cuprind proiectarea, furnizarea si montajul structurii metalice, furnizarea si montajul panourlior temoizolante impreuna cu elementele de tinichigerie aferente.
      Proiectarea structurii metalice se face de o echipa de profesionisti specializati in proiectarea constructiilor industriale, iar insotiti in activitatea lor de softuri de ultima generatie se ajunge la un produs final de cea mai inalta calitate si acuratete.
  hale industriale
 
hale industriale         Datorita cunostintelor acumulate in acest domeniu S.C. Narcom Construct si-a dezvoltat o retea larga de furnizori si parteneri fiind astfel in masura sa furnizeze o gama larga de panouri sandwich cu miez izolator alcatuit din poliuretan sau vata minerala.
      Gama variata de panouri termoizolante comercializate de firma noastra ne confera capacitatea de a ne adapta cerintelor clientilor nostrii atat in ceea ce priveste bugetul alocat cat si in privinta asigurarii calitatii.
 
      Panourile termoizolante comercializate de compania noastra pot fi folosite pentru constructii civile, constructii industriale, constructii agrotehnice, showroom-uri, iar datorita gamei largi de grosimi in care acestea se produc, putem realiza hale industriale incepand cu cele ce nu necesita un grad mare de izolare termica pana la spatii de refrigerare si congelare.
      In dorinta de a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri si pentru a satisface exigentele estetice ale caldirilor pe care acestia doresc sa le construiasca, compania noastra, va ofera o paleta variata de culori pentru panourile izolante comercializate.
  hale industriale
 
  alumil gu-bks geze hormann lindab ramplast saint gobain schuzo