narcom construct  
home despre noi intrebari si raspunsuri portofoliu lucrari cariere contact
 
 
 
 
 
 
 
      Inovatia usilor cu sticla securizata consta in pastrarea caracteristicilor usilor conventionale si eliminarea, in acelasi timp, a dezavantajelor acestora. Durabile si usor de curatat, usile cu sticla securizata se diferentiaza prin lipsa de deformare si prin etanseitate.
      Usile glisante din sticla ofera un confort deosebit, usa putand fi adusaa in pozitia de inchidere fara nici un efort, prin glisare. Procesul este posibil fie prin prezenta sinelor din partea superioara si inferioara a usii, sau prin prinderi punctuale in colturi.
      SC Narcom Construct ofera o gama larga de modele de usi, atat in marimi standard, cat si in variante adaptate la situatiile de incorporare individuale.
  elemente sticla
 
elemente sticla         Peretii din sticla invita lumina in interiorul unei incaperi, fie ca este vorba de birou sau caminul personal, oferind spatiu si flexibilitate in amenajarea interioara si exterioara.
      Peretii structurali din sticla cu rame perimetrale sunt ideali pentru spatii comerciale, hoteluri sau birouri.
      Panourile de sticla sunt utilizate ca usi de acces simplu sau dublu batante si sunt prevazute cu amortizor pentru a controla miscarea.
 
      Create cu grija si instalate cu profesionalism, pardoselile din sticla creeaza un aspect spectaculos in orice cladire. Lumina si spatiozitatea devin posibile chiar si in construtiile mai vechi, iar in cazul cladirilor noi ofera nenumarate posibilitati de design.
      Structura unei pardoseli de sticla include in general trei foi de sticla plus elemente de prindere:
      •   stratul superior, format din sticla securizata;
      •   stratul structural, format din doua sau mai multe foi de sticla FLOAT sau semisecurizata, laminate intre ele cu folii intercalate;
      •   elementele de prindere, care pot fi sisteme de prindere liniara sau in puncte, in functie de sarcinile statice si dinamice.
      Grosimea sticlei va fi calculata de catre specialistii nostri in functie de gradul de incarcare, pentru a va oferi siguranta si eleganta.
  elemente sticla
 
  alumil gu-bks geze hormann lindab ramplast saint gobain schuzo