narcom construct  
home despre noi intrebari si raspunsuri portofoliu lucrari cariere contact
 
 
 
 
 
 

      Generalităţi

      S.C. Narcom Construct S.R.L. nu este responsabilă în faţa niciunei persoane sau companii pentru orice fel de prejudiciu - direct, indirect, accidental sau nu - ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel pierderi.

      Întreg conţinutul site-ului www.narcomconstruct.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, logo-uri) este proprietate a companiei S.C. Narcom Construct S.R.L. şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei S.C. Narcom Construct S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Parte din informaţia afişată pe site sau din elementele componente (spoturi video, imagini, informaţii tehnice etc.) este obţinută direct de la partenerii companiei, parte din ei descrişi în partea de footer a site-ului web.

      Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.narcomconstruct.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice dispută intervenită va fi soluţionată de instanţa judecătorească competentă.

      Utilizarea şi vizitarea site-ului web www.narcomconstruct.ro precum şi plasarea de cereri de ofertă online semnifică acceptul dumneavoastră în ceea ce priveşte condiţiile mai jos menţionate. Fără nicio notificare prealabilă, S.C. Narcom Construct S.R.L. poate efectua adăugiri sau ştergeri de informaţii de pe site.

      În utilizarea site-ului www.narcomconstruct.ro sunteţi de acord să furnizaţi informaţii corecte, adevărate, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum vă sunt solicitate în secţiunile dedicate cererii de oferte, înscrierii la newsletter, studiilor de marketing sau în formularele de contact.

      Informaţii despre produsele comercializate

      Culorile afişate pe site-ul www.narcomconstruct.ro pot diferi faţă de cele din realitate. Acestea pot varia funcţie de sistemul dumneavoastră de calcul sau de felul în care este calibrat monitorul pe care vizualizaţi informaţia expusă. Din acest motiv nu suntem răspunzători de culorile produselor (sau de mostrele de culoare prezentate) pe care le percepeţi atunci când vizitaţi site-ul web.

      Există posibilitatea ca la un moment dat, anumite produse să nu fie disponibile în stoc. Consultanţii noştri de vânzări vă pot da orice informaţii cu privire la starea produselor prezentate ca făcând parte din oferta noastră precum şi la disponibilitatea acestora. Pentru aceasta, vă rugăm să ne contactaţi la oricare din numerele de telefon expuse în secţiunea "Contact".
      De asemenea, promoţiile afişate pe site-ul www.narcomconstruct.ro pot fi întrerupte în orice moment, fără o notificare prealabilă.

      Crearea de cereri de ofertă

      În cazul în care un utilizator doreşte să posteze cereri de ofertă pe site-ul www.narcomconstruct.ro acesta va trebui să confirme câteva informaţii cu caracter personal (nume şi prenume, date de contact etc.) prin intermediul formularelor expuse. Aceste informaţii sunt folosite strict pentru onorarea cererilor de ofertă prin contactarea utilizatorului (telefonic sau prin e-mail) sau pentru crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice şi studii de marketing.

      Colectarea informaţiilor

      Site-ul www.narcomconstruct.ro poate fi accesat în mod gratuit, pentru vizualizarea conţinutului, fără a fi obligatorie o înregistrare prealabilă.
      Efectuarea unei cereri de ofertă prin intermediul site-ului web www.narcomconstruct.ro precum şi completarea chestionarelor de marketing sau a completării formularelor de contact, implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate şi prelucrate de compania S.C. Narcom Construct S.R.L. Scopurile prelucrării acestor date sunt următoarele: onorarea cererilor de ofertă, informarea utilizatorilor despre promoţiile companiei S.C. Narcom Construct S.R.L. - prin campanii de e-mail de tip "Newsletter" şi prin scrisori trimise prin Poşta Română sau prin servicii private de curierat, crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice şi studii de marketing.

      Securitatea datelor personale

      Datele dumneavoastră personale vor fi folosite doar în scopul efectuării de studii de marketing (statistici, studii de piaţă etc) declarat al acestui site.

      Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

      Notificări prin e-mail

      Fiecare utilizator poate primi notificări prin e-mail (ex: newsletter, oferte speciale, noutăţi), pentru aceasta fiind necesar să confirme parte din următoarele informaţii, după caz: nume, prenume, adresa de e-mail, localitate (conform formularelor expuse). Toate notificările prin e-mail primite din partea companiei S.C. Narcom Construct S.R.L. oferă posibilitatea de dezabonare prin trimiterea unui e-mail de confirmare a dezabonării la adresa office@narcomconstruct.ro.

      Confidenţialitate

      Informaţiile colectate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate doar angajaţilor companiei S.C. Narcom Construct S.R.L. care se ocupă de administrarea site-ului, de gestionarea comenzilor şi a cererilor de ofertă, precum şi angajaţilor care se ocupă de realizarea rapoartelor statistice şi a studiilor de marketing.
      În calitate de unic deţinător al informaţiilor colectate de pe acest site, compania S.C. Narcom Construct S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către alţi terţi decât cei menţionaţi anterior şi nu va oferi aceste date spre vânzare, dezvăluire parţială, sau închiriere.

      S.C. Narcom Construct S.R.L. colectează informaţii de la utilizatorii www.narcomconstruct.ro prin diverse modalităţi şi instrumente specifice precum: salvarea în baze de date a diverselor formulare de contact completate pe site de către utilizatori, prin intermediul formularelor ce au ca scop obţinerea de date ce urmează a fi prelucrate pentru obţinerea de date statistice şi rapoarte de marketing.

      Modificarea informaţiilor colectate

      În cazul în care un utilizator doreşte să modifice datele sale de identificare, aceste informaţii vor fi automat actualizate în baza de date a companiei.

      Notificări şi acţiuni privind informaţiile colectate

      La cererea scrisă a utilizatorilor, datată şi semnată, expediată pe adresa companiei S.C. Narcom Construct S.R.L. descrisă în cadrul secţiunii "Contact", ne obligăm:
      1. să confirmăm solicitanţilor dacă prelucrăm sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
      2. să rectificăm, actualizăm, blocăm, ştergem sau să transformăm în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date;
      3. să încetăm prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

      Securitate

      Compania S.C. Narcom Construct S.R.L. implementează şi adoptă toate măsurile de siguranţă pentru a proteja informaţiile colectate de la utilizatorii site-ului web. Informaţiile colectate prin formulare online (date de contact, abonare la newsletter, studii de piaţă etc.) vor fi codificate şi protejate pe serverul companiei.
      Serverele pe care sunt stocate informaţiile personale de identificare sunt localizate într-un spaţiu securizat.
      În situaţia în care S.C. Narcom Construct S.R.L. hotărăşte să schimbe politica de funcţionare a site-ului www.narcomconstruct.ro, aceste modificări vor fi făcute publice în secţiunea "Politică de confidenţialitate." a site-ului, fără o notificare prealabilă.
      Fiind de acord cu prezentul document expus şi denumit "Politică de confidenţialitate.", utilizatorii site-ului web www.narcomconstruct.ro îşi asumă în totalitate eventualele riscuri.

 
  alumil gu-bks geze hormann lindab ramplast saint gobain schuzo  
Powered By Digital Wave