narcom construct  
home despre noi intrebari si raspunsuri portofoliu lucrari cariere contact
 
 
 
 
 
 
 
      Narcom Construct a demonstrat in decursul timpului ca poate contribui substantial la satisfacerea nevoilor clientilor sai, la asigurarea dezvoltarii acestora. Clientilor le este garantata calitatea, pentru ca solutia survine intotdeauna in urma unui efort comun de crestere. Infiintata la Iasi, in climatul economic al anului 2007, este o societate privata care, bazandu-se pe experienta fondatorilor sai si pe cererea pietii, a reusit in decursul anilor sa-si dezvolte gama de produse si servicii oferite in maniera in care, la ora actuala, ocupa un loc semnificativ in clasamentul societatilor private.

      Obiectivul nostru principal este satisfacerea cerintelor clientilor nostri. Personalul firmei precum si colaboratorii acesteia formeaza o echipa care, cu entuziasm, competenta si profesionalism lucreaza pentru atingerea obiectivelor stabilite. Resursele umane, dublate de logistica competitiva reusesc sa mentina un control optim asupra calitatii produselor oferite de firma noastra. Acestea, impreuna cu serviciile pe care le oferim, conduc la parteneriate de lunga durata cu clienti dintr-o gama foarte diversa, localizati atat in zona Moldovei, cat si in intreaga tara.

      Daca esti o persoana dinamica, disciplinata, ai abilitatea de a lucra in echipa si cunostintele tehnice necesare domeniului nostru de activitate, trimite un CV pe adresa de email a firmei sau vino direct la sediul firmei noastre.
 
  alumil gu-bks geze hormann lindab ramplast saint gobain schuzo